Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS

УКРАЇНСЬКЕ ПОЛІССЯ

інформаційний сайт націоналістів чернігівщини

П`ятниця, 26.04.2024, 02:05
Головна » 2010 » Вересень » 22 » Звернення Олексія Івченка до членів Конгресу Українських Націоналістів
15:45
Звернення Олексія Івченка до членів Конгресу Українських Націоналістів

Насамперед я хочу висловити щиру вдячність усім членам Конгресу Українських Націоналістів за те, що вчетверте обрали мене головою партії на ХІІ Зборі, висловивши тим самим мені високу довіру.

Водночас я підтверджую відмову, яку висловив на Зборі, надалі очолювати КУН. Я залишаюся рядовим членом партії і буду, в межах своїх можливостей, сприяти розбудові Конгресу.

Хочу пояснити, чим зумовлений такий мій крок. Я переконаний, що до керівництва Конгресом мають прийти молоді патріотичні люди, котрі в ногу з часом розвиватимуть та модернізуватимуть партію і братимуть активну участь у реальному, без політиканства, об’єднавчому процесі національно-патріотичних сил.

Я закликаю голів інших національно-патріотичних сил не триматись за свої посади, як за останній форпост власних, часто нездорових амбіцій. Йдучи сьогодні із посади голови Конгресу, я хочу власним прикладом спростувати вислів: «Де два українці – там три гетьмани». Я щиро вірю, що якщо усі лідери патріотичних партій відмовляться від вождизму, усвідомлять відповідальність перед державою і суспільством, лише тоді стане можливим об’єднання національно-патріотичних сил.

Очолюючи Конгрес Українських Націоналістів, я всіляко сприяв згуртуванню правих політичних та громадських організацій і надалі готовий брати участь в об’єднавчому процесі.

Переконаний, що лише завдяки таким діям політиків Україна має шанс залишитися демократичною державою.

Слава Україні!

З повагою,

Олексій Івченко

Переглядів: 342 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: