Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS

УКРАЇНСЬКЕ ПОЛІССЯ

інформаційний сайт націоналістів чернігівщини

Середа, 24.04.2024, 17:13
Головна » 2010 » Вересень » 20 » Заява Проводу ОУН(б)
10:55
Заява Проводу ОУН(б)


Заява Проводу ОУН(б)

ГОЛОВНЕ – НЕ МОВЧАТИ!

 

Ситуація з систематичними порушеннями демократичних прав і свобод набирає в Україні загрозливих масштабів. Чимало прикладів ми спостерігали  за трохи більше, ніж півроку діяльності  нової влади. Останній замах на свободи і права громадян – це намагання позбавити українців вільного доступу до національної пам’яті, про що свідчить затримання історика, директора Національного музею «Тюрма на Лонцького» Руслана Забілого та відкриття «кримінальної» справи щодо намірів розголошення державної таємниці.

 

  Київські можновладці, беручи за зразок політику Росії, намагаються  деформувати історичну свідомість нашого народу. Вони свідомі того, що той, хто не контролює минуле, зокрема періоди окупацій та боротьби за волю і незалежність,  не здатен узяти під контроль сучасне і майбутнє.

Можна собі уявити, що на нас чекає в майбутньому, якщо ми будемо мовчати. Сумнозвісний 1937-ий  рік повертається у 2010-му. Кожен, хто думає про Українуне може по-зрадницькому мовчати. Необхідно бити на сполох, бо завтра владне свавілля може повторитися з ким завгодно і де завгодно.

 

Ми закликаємо до акцій, що організовуються на захист людських прав, до акцій, що стосуються питань освіти, проти фальсифікацій і замовчування нашої історії. Сьогодні українці в усьому світі повинні бути єдині в обстоюванні своїх національних прав.

 

Закликаємо українців у діаспорі звертатися до своїх урядів, загострювати їх увагу до проблеми згортання демократії в Україні, виходити на масові акції протесту проти антиукраїнської політики влади.

 

Теперішні дії нового міністра освіти, голови СБУ й керівника-комуніста Українського інституту національної пам’яті цілковито направлені на те, щоб позбавити наших дітей національної історичної пам’яті. Звертаємося до батьків, вчителів, викладачів ВНЗ: Не мовчіть! Адже вашим моральним обов’язком є виховання чесних та свідомих громадян України.

 

Закликаємо чесних політиків, інтелектуалів, духовників,  підприємців, юристів і звичайних громадян – усіх, хто не погоджується жити у поліцейській державі:

 

Не мовчіть, не зневірюйтесь, а дійте!

 

Провід ОУН(б)

Переглядів: 279 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: