Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS

УКРАЇНСЬКЕ ПОЛІССЯ

інформаційний сайт націоналістів чернігівщини

П`ятниця, 19.04.2024, 11:51
Головна » 2011 » Січень » 9 » Вітання Проводу ОУН
13:07
Вітання Проводу ОУН

 

РІЗВЯНЕ ВІТАННЯ

ТЕРЕНОВОГО ПРОВОДУ УКРАЇНИ

 

 

Тереновий Провід Організації Українських Націоналістів вітає український народ, членство та прихильників ОУН з Різдвом Христовим та Новим 2011 роком!

Пройшов ще один рік життя та активної, відданої діяльності.  У році, що завершує свою ходу, ми  мали в більшості хвилини розчарування. Президентські вибори на початку року, на які ми покладали великі надії та з якими ми пов`язували реальні сподівання на незворотність державотворчих процесів в Україні, дали нам науку: постколоніальна еліта не здатна ані творити нову державу ані протидіяти ворогові. Місцеві вибори восени лише закріпили цей урок.

Наступний рік буде не менш тяжким і доленосним для України.  Тому бажаємо всім у ці святкові дні набратися свіжих сил і озброїтися новим завзяттям, бо перед нами стоять нові випробування.

Різдво є саме те джерело сили, з якого черпаємо особисту духовну наснагу, - чим більше людей отримають свіжої сили від  Вифлеємської зірки, тим легше буде долати земні труднощі і людські перепони. Щиро бажаємо, щоб 2011 рік став для України і української нації не лише двадцятим, ювілейним, а роком перемог.

Всім українським родинам зичимо Господнього благословення, міцного здоров'я, щастя, взаєморозуміння та достатку. Нехай здійсняться всі наші світлі мрії та найкращі побажання. У ці святкові різдвяні дні бажаємо веселих Свят, щасливого Нового Року, дзвінких колядок та щедрівок на щастя, на здоров'я, на многая і благая літа!

 

Христос Рождається!                                                                  Славімо Його!

Переглядів: 353 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: