Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS

УКРАЇНСЬКЕ ПОЛІССЯ

інформаційний сайт націоналістів чернігівщини

Четвер, 25.04.2024, 06:34
Головна » 2010 » Грудень » 24 » Українофобія
14:12
Українофобія


Після прямого ефіру з головою КУН погрожують закрити програму «Українське державництво»

Під загрозою закриття опинилась радіопрограма «Українське державництво» після того, як у ній взяв участь новий голова Конгресу Українських Націоналістів Степан Брацюнь. Про це повідомив автор і ведучий програми професор Володимир Сергійчук.

14 грудня Степан Брацюнь був гостем програми «Українське державництво», яка вже понад 10 років виходить на хвилях радіоканалу «Культура». Володимир Сергійчук обговорював із головою КУН питання розбудови української держави та ролі націоналістів у цьому процесі.

Програма проходила в прямому ефірі, слухачі задавали чимало гострих запитань, жваво цікавились діяльністю Конгресу. Втім посеред ефіру в студії з’явився віце-президент Національної радіокомпанії України Олександр Бутко. Він заборонив режисеру приймати дзвінки і погрожував ведучому закрити його передачу. Причиною роздратування чиновника стала присутність в прямому ефірі програми голови Конгресу Українських Націоналістів та думки, якими він ділився із слухачами.

«Цей вчинок віце-президента Олександра Бутка є прямим проявом жорсткої цензури, яку впроваджує у засобах масової інформації президент Янукович і його ставленики стосовно опозиційних політичних сил», – так прокоментував цей інцидент голова КУН Степан Брацюнь.
«Конгрес Українських Націоналістів завжди виступав проти антиукраїнської політики цієї влади, послідовно відстоював інтереси української держави, тому ми, мабуть, потрапили в «чорний список», – підкреслив він.

Голова Конгресу переконаний, що сьогодні склалась така ситуація, коли є опозиція керована, якій відкрито двері у всі провладні ЗМІ, та опозиція, на яку влада не може впливати, і КУН належить саме до останньої. «Тож очевидно, що всі запевнення Януковича про відсутність цензури в Україні є не більше ніж заграванням із демократичним Заходом», – наголошує Степан Брацюнь.

«Ми звертатимемось особисто до президента Віктора Януковича з вимогою дати належну оцінку діям віце-президента Національної радіокомпанії Олександра Бутка та покарати його за введення цензури на радіоканалі.

Окрім цього, ми триматимемо під контролем ситуацію із програмою «Українське державництво» професора Володимира Сергійчука та не допустимо розправи над цим, відомим своїми принциповими патріотичними поглядами, науковцем», – сказав голова КУН.

Прес-служба КУН

Переглядів: 296 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: