Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS

УКРАЇНСЬКЕ ПОЛІССЯ

інформаційний сайт націоналістів чернігівщини

Вівторок, 23.04.2024, 09:51
Головна » 2010 » Липень » 24 » Провальний візит патріарха РПЦ
12:36
Провальний візит патріарха РПЦ

Як повідомляє з Одеси кореспондент РІСУ, за два дні перебування патріарха Кирила в Одесі в заходах за участю Предстоятеля РПЦ взяло участь близько шести тисяч чоловік.
20 липня на зустрічі з патріархом у Свято-Успенському кафедральному соборі були присутні кілька сот віруючих. Ще близько тисячі прихожан, кілька сотень священнослужителів, ченців і семінаристів зустрічали Патріарха в Успенському чоловічому монастирі. Під час головного молитовного заходи за участю патріарха Кирила - освяченні Одеського Спасо-Преображенського собору в храмі і навколо нього зібралося близько чотирьох тисяч віруючих.

Нагадаємо, що перед приїздом патріарха Московського і Всієї Русі Кирила до Одеси в місцевих ЗМІ з'явилася інформація про те, що на зустріч з Предстоятелем РПЦ очікується прибуття 200 тисяч прочан з усієї України та з-за кордону.

Протягом декількох тижнів, які передують візит, цю інформацію розтиражували місцеві, а потім українські та зарубіжні ЗМІ. Зокрема, цю цифру називали заступник начальника Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області начальник міліції громадської безпеки Дмитро Фучеджі в ході зустрічі з журналістами 8 липня і губернатор Одеської області Едуард Матвійчук у ході аппаратної наради в облдержадміністраціі 19 липня.

http://risu.org.ua/ua/

Переглядів: 306 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: