Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS

УКРАЇНСЬКЕ ПОЛІССЯ

інформаційний сайт націоналістів чернігівщини

Четвер, 25.04.2024, 07:29
Головна » 2010 » Червень » 27 » Права етнічних українців - порушує кримська влада
15:43
Права етнічних українців - порушує кримська влада

Кримська влада послідовно порушує права української громади півострова, переконані учасники пікету під стінами Верховної Ради Криму, де в цей час проходило урочисте засідання із нагоди дня Конституції. 


Кримська організація Конгресу Українських Націоналістів разом із представниками Української Народної Партії та інших національно-демократичних партій і громадських організацій направила звернення учасників мітингу до Голови ВР Криму та Голови Ради міністрів Криму про порушення конституційних прав і свобод українців на півострові.

Голова Кримської ОО КУН Василь Овчарук відзначив, що українці Криму не мають доступу до україномовної освіти, друкованих і телевізійних ЗМІ, постійно порушується свобода віросповідання. «Сьогодні ми відчуваємо регрес в національному відродженні українців в Криму, – переконаний В. Овчарук. –Влада на місцях є за духом антиукраїнською».

За його словами, політична ситуація в Криму нагадує часи СРСР, коли при владі знаходилася лише одна Комуністична партія. «Всі державні установи Криму знаходяться під владою Партії регіонів, діяльність опозиційних сил жорстоко придушується, опозицію, фактично, позбавили всіх важелів впливу», – наголошує Василь Овчарук.
Переглядів: 311 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: