Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS

УКРАЇНСЬКЕ ПОЛІССЯ

інформаційний сайт націоналістів чернігівщини

Четвер, 25.04.2024, 20:02
Головна » 2011 » Березень » 17 » Ліміт терпіння українців вичерпується
12:47
Ліміт терпіння українців вичерпується


Голова Конгресу Українських Націоналістів Степан Брацюнь вважає, Віктор Янукович і його команда виявились неспроможними вирішити нагальні для Української держави питання економічного розвитку.

«Прем’єр-міністр Азаров заявив українцям, що їхнє життя покращиться аж через 10 років, а Янукович під час так званого спілкування з народом теж попередив людей, що їм доведеться сильніше затягнути паски. Тобто регіонали публічно відступили від свого передвиборчого гасла «покращення життя вже сьогодні», якому так легковажно повірили мільйони громадян», – каже політик.

На його думку, біло-блакитні намагаються зараз сформувати собі образ тверезомислячих політиків, які відмовляються від популізму і не бояться говорити народу гірку правду. «Але дивна річ, у той час, коли українці стрімко бідніють завдяки «реформаторській» економічній та соціальній політиці регіоналів, українські олігархи не менш стрімко багатшають, як, наприклад, один із основних спонсорів Партії регіонів Ринат Ахметов, який, за оцінками Forbes, за минулий рік потроїв свої статки з 5,2 мільярдів до 16 мільярдів доларів», – підкреслив Голова Конгресу.

Степан Брацюнь переконаний, що ліміт терпіння українців вичерпується. «Відповідно до соціологічних опитувань наразі 60% громадян готові брати участь в акціях протесту, з них 32% можуть брати участь у незаконних формах протесту. Якщо найближчим часом біло-блакитні не припинять розкрадати державу, в Україні може статися соціальний вибух на зразок тих, що ми спостерігаємо в країнах Близького Сходу. І Конгрес, як і під час Помаранчевої революції, буде серед тих політичних сил, які очолять черговий етап української національної революції», – наголосив лідер Конгресу.

Прес-служба КУН

Переглядів: 493 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: