Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS

УКРАЇНСЬКЕ ПОЛІССЯ

інформаційний сайт націоналістів чернігівщини

Субота, 20.04.2024, 18:13
Головна » 2010 » Грудень » 15 » Чергове засідання по справі Коханівського
18:57
Чергове засідання по справі Коханівського


6 грудня 2010 р., у Печерському районному суді відбулося чергове слухання по справі Миколи Коханівського. Це не та справа, де руйнація Леніна і сутичка з Вороніним, а інша – Коханівського звинувачують ще й у тому, що він нібито 27 квітня ц.р., під час акцій протесту проти Харківських угод, побив двох працівників міліції.

Обвинувачуваними по цій справі, разом з Коханівським, проходять голова рівненської обласної «Свободи» Степан Молчан і ще одна людина. 

Як розповів пан Велеслав зі «Свободи», пресу на засідання не допустили – формально, можливо, тому, що кабінет судді був дуже маленьким. Крім судді, трьох обвинувачуваних і адвоката Сидора Кізіна, був лише один журналіст партійної газети, вочевидь, КУНівської, і пан Велеслав. 
За словами пана Степана Молчана, ця справа скоро зійде на гальмах. Бо два міліціянти, яких нібито побив Коханівський і на свідченнях яких грунтується звинувачення, відмовляються від своїх показів. Втім, сьогодні їх у кабінеті судді не було.
Отже, на сьогоднішньому засіданні допитали трьох обвинувачуваних. Наступне засідання відбудеться у тому ж Печерському суді 17 грудня о 9 ранку. 
А по справі Леніна і Вороніна наступне засідання у Шевченківському суді (Смірнова-Ласточкіна, 10б) післязавтра, 8 грудня, о 14:00.

За повідомленням ІА «Поряд з вами»

Переглядів: 275 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: